20 dubna 2024

Bydlení na dosah

Každý chce dnes bydlet pokud možno ve svém, a tak jdou doslova na dračku stavební pozemky, dokonce i chatové parcely či zahrady. Obzvlášť kolem velkých měst ceny pozemků závratně stoupají, o koupi či nekoupi tedy rozhoduje doslova každý metr. Pokud chcete stavět klasický zděný dům, budete potřebovat poměrně velkou plochu. Jste-li hodně omezeni prostorem vašeho pozemku, nezoufejte, i vy budete bydlet v domě vašich snů.

Modulový dům – řešení pro každého

Řešením vašeho bydlení mohou být modulové domy společnosti MODUL HOUSE s.r.o. Jejich velkou výhodou je rychlost výstavby, která se pohybuje okolo tří až čtyř měsíců, oproti zděného domu či dřevostavbě je tedy velmi rychle vše připraveno k nastěhování. Modulové domy se běžně používají k celoročnímu bydlení, díky kvalitním izolacím se nemusíte bát, že by vám v modulovém domě byla zima.

 

Modulové domy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních certifikovaných materiálů. Konstrukce domu je ocelová, ošetřená antikorozním nátěrem. Díky tomu je zajištěna dlouhá životnost domu, která se pohybuje v obdobném rozmezí jako u domu zděného. Na ocelovou konstrukci jsou potom připevněny dřevěné nebo pozinkované profily, na kterých drží vnitřní a venkovní plášť. Celá stavba je zateplena izolační vatou, aby byl zajištěn maximální komfort bydlení.

Pro jednotlivce, páry i rodiny

Modulové domy představují skvělé řešení bydlení pro jednotlivce nebo mladé páry. Pro ty je k dispozici také speciální program rostoucího domu. Zpočátku vám pro dva stačí menší dům, jenže jak přijdou děti, budete potřebovat prostoru víc. Rostoucí dům přináší možnost přidání dalšího modulu k již stojícímu domu a tím rozšíření obytného prostoru na požadovanou úroveň. V katalogu na www.modul-house.cz je vám k dispozici celá řada typových domů, ze kterých můžete vybírat. Díky variabilitě modulových domů je možné dům upravit podle vašich představ. Vrhněte se tedy i vy do stavby vašeho vysněného bydlení, s modulovými domy jej máte skutečně na dosah.