26 dubna 2024

Poklidné bydlení v útrobách Prahy

Praha je bezpochyby jednou z nejvyhledávanějších lokalit v České republice. Lidem imponuje zejména rozsáhlá nabídka pracovních příležitostí a samozřejmě také neutuchající společenský ruch, jenž poskytuje potřebnou dávku zábavy. Bydlení v rušných ulicích ovšem může být stresující, protože každý z nás občas potřebuje alespoň okamžik klidu. Naše metropole však vychází obyvatelům vstříc i v tomto směru. Aktuálně totiž vzniká hned několik projektů na rezidentní bydlení, mezi nimiž vyčnívají hlavně Byty na Vackově. Těm se v následujících řádcích hodláme věnovat poněkud podrobněji.

Vackov vás nadchne moderním vzhledem v kombinaci s přírodou


Vackov se nachází v městské části Horního Žižkova, která je poklidná, ale zároveň nepříliš vzdálená od centra. Díky tomu si můžete užívat nikým nerušené chvíle pohody s jistotou, že se kdykoli do bujaré společnosti můžete znovu navrátit. Bydlení v Praze na Živkově je dokonalou kombinací města a přírody. V blízkosti nově vznikajících moderních objektů se nachází malebný park Židovská pec, který poslouží hlavně rodinám s dětmi, ale také nadšeným sportovcům.

 

V okolí Vackova se nachází veškerá občanská vybavenost, jíž tvoří například:

  • školy a školy, sportovní střediska

  • zastávky MHD, ordinace lékařů

  • restaurace a obchodí centra

  • pobočka České pošty či kulturní památky

 

moderní bydlení

Co je potenciálním zákazníkům vlastně nabízeno?

 

Projekt Byty na Vackově je tvořen pěti bytovými objekty s nabídkou jednotek o rozloze 1+kk až 5+kk, které poskytnou nový domov 342 rodinám a jednotlivcům. Tři budovy se dočkají otevření v roce 2020, další dvě budou dostavěny o rok později. Prodej bytů na Praze 3 byl oficiálně spuštěn již před nějakou dobou a prakticky okamžitě se těšil obrovskému zájmu veřejnosti. K dnešnímu dni už zbývá jen několik posledních volných bytů a jeden z nich možná čeká právě na vás. Samozřejmě ale jen za předpokladu, že si pospíšíte.