19 dubna 2024

Pro chladné klima i v horkém létě

 

Aby se vám dobře bydlelo, je třeba, abyste se ve vašem domě či bytě cítili dobře. To jde ale těžko, pokud je v okolí teplota překračující třicet stupňů. Jak ale vzduch v místnostech ochladit na přijatelnější teplotu? Jednoduchým moderním řešením je klimatizace.

 

Možnosti řešení klimatizace jsou různé

 

V rodinném domě si jednoduše necháte instalovat několik klimatizačních jednotek, zapnete a chladíte. V bytech to však tak jednoduché není, zde musíte žádat o souhlas s instalováním venkovní jednotky sousedy a pokud bydlíte v historické zástavbě, pak máte smůlu, protože takové narušení historického objektu či jeho okolí vám dnes nikdo nepovolí. Ani v tomto případě však není třeba zoufat, vaším řešením je mobilní klimatizace. Tato klimatizační jednotka je pojízdná, takže ji můžete využít v kterékoli místnosti v bytě i v kanceláři. Mobilní klimatizace účinně ochladí horký vzduch a vytvoří vám i v horkých dnech doma svěží prostředí. Její velkou výhodou je, že nepotřebuje zvláštní instalaci ani montáž a můžete ji snadno přesouvat z místnosti do místnosti. Mobilní klimatizace je vybavena hadicí, která odvádí horký vzduch ven, nádržkou na sběr kondenzující vody a výfukovými lamelami, které můžete libovolně polohovat podle potřeby.

 

Potřebujete-li vychladit větší prostory, jako jsou různé haly nebo prodejny, vyberte si z nabídky dvoudílných mobilních klimatizací, které disponují potřebným výkonem. Mobilní klimatizaci využijete za horkých dní k ochlazení místnosti v bytě, k upravení teploty v kanceláři či ordinaci, kde není možné použít nástěnnou klimatizaci. Navíc pro používání mobilní klimatizace nepotřebujete provádět žádné stavební úpravy, díky pohybu na kolečkách ji snadno dopravíte do místnosti, kterou potřebujete ochladit. Neváhejte a pořiďte si na horkou letní sezonu mobilní klimatizaci.