19 dubna 2024

Sprchové dveře – stylový doplněk koupelny

 

Koupelna je místo, kde provádíme každý den rituál očisty těla a často i ducha. V koupelně můžeme krásně relaxovat díky vaně nebo sprše a vhodnému osvětlení. Někteří se rádi naloží do vany a vychutnají si po celodenním shonu horkou lázeň. Mnohým z nás to však nevyhovuje nebo na relax ve vaně nemáme prostě náladu, proto často volíme sprchu. Realizace sprchy v moderní koupelně může vypadat různě, někdo si potrpí na vyzděný sprchový kout – niku, někdo si raději pořídí celý sprchový box. Co ale nesmí chybět v žádné sprše, to jsou sprchové dveře. Téměř nikdo není ochoten denně vytírat koupelnu jen proto, že zatím nemá sprchové dveře.

 

Sprchová zástěna bývá nejčastěji vyrobena z bezpečnostního skla, rozdíl je v rozměrech dveří a způsobu otevírání. Často se používají zalamovací sprchové dveře, které jsou složeny z několika částí, které se při otevírání zalamují a skládají, takže nezabírají moc prostoru a díky tomu se hodí především do menších koupelen. Dalším typem jsou posuvné sprchové dveře, jejichž jedna část je pevná, zatímco druhá je posuvná, tento typ se rovněž hodí do prostorově skromnější koupelny. Trochu jiným typem jsou dvoukřídlé sprchové dveře, které se hodí do prostorné koupelny a poskytnou každému pohodlný přístup do sprchového koutu.

 

Hledáte-li kvalitní sprchové dveře do vaší koupelny, potom se zaměřte na sprchové dveře značky Well, které se pochlubí hliníkovým profilem s chromovou povrchovou úpravou. Do tohoto rámu je vsazeno bezpečnostní sklo. Navíc jsou sprchové dveře Well vyrobeny tak, aby zamezily usazování bakterií a usnadnili tak běžnou údržbu. Sprchové dveře Well nesmí chybět v žádné moderní koupelně. Navštivte i vy internetový obchod, kde najdete široký výběr rozměrů sprchových dveří, takže si snadno vyberete dveře, které se přesně hodí do vašeho sprchového koutu.