29 března 2024

Svítidla do každého interiéru

 

Pokud i vy přemýšlíte. jak ozvláštnit či obměnit váš interiér, vězte, že skvělou možností je výběr nového osvětlení. Pokud se vám líbí vaše stávající lustry, nemusíte je měnit, doplňte však do vašich místností nové světelné prvky, které pomohou vaši domácnost rozjasnit a dodají vašim pokojům zcela novou atmosféru. Výběr je široký, neboť bytoví návrháři se stále snaží přicházet s novými a novými nápady, jak vybavit interiér praktickými a zároveň vkusnými svítidly. Svítidla, která splní veškeré požadavky na dostatečné osvětlení a zároveň budou vypadat reprezentativně, naleznete na Aulix.cz.

 

Jak na výběr svítidel

 

Podíváte-li se na internetové stránky, zjistíte, že firma Aulix se zabývá prodejem svítidel a osvětlení již řadu let. Nabízí k prodeji luxusní svítidla od předních návrhářů a designerů, která promění každý interiér k nepoznání. Zároveň zde také naleznete svítidla klasická, jednoduchá, která se hodí všude a jsou dostupná i běžnému spotřebiteli. Stačí se rozhodnout, zda budete ladit interiér do moderního stylu, kam se hodí svítidla vyrobená s ohledem na nejnovější trendy, nebo zda zvolíte třeba rustikální styl.

 

Důležitý je materiál osvětlení, moderní je sklo a kov, často se tedy osvětlení vyrábí z nerezové oceli v kombinaci se sklem. Je dobré zaměřit se také na tvar svítidla, některá jsou připevněna přímo na stropě, jiná jsou závěsná. Výběr tedy není vůbec snadný, obzvlášť, když si svítidla nemůžete prohlédnout přímo. Nebo můžete? I na to firma Aulix myslela a otevřela pro vás světelné studio v Dolních Břežanech u Prahy, kde si můžete prohlédnout více než 400 druhů svítidel a osvětlení. Neváhejte a přijeďte se podívat na luxusní závěsná svítidla, praktické nástěnné lampy, seznamte se s nejnovějšími moderními osvětlovacími systémy a vyberte si v klidu svítidla podle vašeho vkusu.