28 března 2024

Kdo si hraje na písku, nezlobí

 

Děti nemůžete držet celý den zavřené doma, především na jaře a v létě potřebují prostor, aby se proběhly venku. Stačí mít za domem kousek místa, třeba dvorek nebo malou zahrádku, aby se zde mohly vaše ratolesti vyřádit. K nejoblíbenějším radovánkám patří vedle prolézání, běhání a skákání také stavění hradů z písku. Každé dítě by mělo mít na zahradě alespoň malé pískoviště, kde si může stavět tunely, vrtat jámy nebo plácat bábovičky. Manuálně zruční domácí kutilové se často honosí, jaké vyrobili pro své děti a vnoučata pískoviště, ovšem každý nemá schopnosti ani čas, aby pískoviště vyráběl vlastnoručně.

 

Všichni, kteří pískoviště vyřeší raději koupí hotového výrobku, jistě ocení plastové pískoviště, které stačí jednoduše donést na zahradu. Plastová pískoviště se vyrábí nejčastěji s víkem, aby byl písek chráněn před klimatickými vlivy i zvířátky. Pískoviště koupíte již sestavené, takže se nemusíte bát žádné montáže. Na českém trhu existuje velké množství různých modelů i velikostí dětských pískovišť, je vhodné pro zajištění maximální bezpečnosti dětí vybrat pískoviště z kvalitního materiálu, které ani po celé sezoně nevybledne a nezkřehne.

 

Vyzkoušejte pískoviště s víkem od amerického výrobce Step2. Pískoviště jsou vyrobena z vysoce kvalitního tvrdého nárazuvzdorného barevně stálého plastu. Ten zajistí, že pískoviště vydrží mnoho let sloužit vašim nejmenším. Můžete vybírat hned z několika velikostí, tvarů a barevných provedení. Plastová pískoviště značky Step2 jsou vybavena vylisovanými sedátky, kam si vaše děti mohou sednout a pohodlně si hrát. Plastová pískoviště mají tu výhodu, že je můžete použít i jako bazének v horkých letních dnech. K dostání jsou také modely hracích stolů na nožkách, do kterých stačí vsypat písek nebo nalít vodu a vaše děti se na dlouhé hodiny spolehlivě zabaví.