26 dubna 2024

Zastřešení pětkrát jinak

 

Nejen dům potřebuje vlastní střechu, pokud chcete mít ve vašem bazénu vždy perfektně čistou vodu, pořiďte mu střechu nad hlavou. Přední výrobce bazénů a zastřešení v České republice firma Albixon nabízí celou řadu řešení pro jakýkoli venkovní bazén. Zastřešení bazénu umožňuje výrazné prodloužení koupací sezóny. Do vody se nedostávají mechanické nečistoty, jako je hmyz, listí apod. Díky tomu nebudete muset strávit tolik času údržbou. Krytý bazén se také samovolně ohřívá, zastřešení způsobí nárůst teploty vody v průměru až o 11 °C, čímž výrazně snižuje náklady na vytápění.

 

Zastřešení bazénu se vyrábí ve vysoké nebo nízké variantě. Vysoká varianta nabízí maximální pohodlí a dostatek prostoru, abyste se mohli kolem bazénu volně pohybovat. Nízké varianty jsou velmi nenápadné, elegantní a přesto plní stejnou funkci jako vysoká varianta. Nízké zastřešení je třeba před použitím bazénu otevřít či odsunout, záleží na konkrétní konstrukci, vyberte si tu vaši na www.albixon.cz.

 

Máte za domem terasu, kterou chcete využívat celoročně? SKYTRIUM je luxusním řešením, které vám pomůže vytvořit příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek po celý rok. SKYTRIUM je zastřešení, ke kterému potřebujete opěrnou zeď. Na ni se potom připevní lehká hliníková konstrukce. Můžete vybírat hned ze tří designových variant, aby se zastřešení terasy hodilo k vašemu domu.

 

Po těžkém dnu v práci si zasloužíte skutečný odpočinek, udělejte si na zahradě vaše vlastní soukromé relaxační centrum, ve kterém nesmí chybět vířivka. Abyste je mohli používat kdykoli, je vhodné je zastřešit. I vaše auto si zaslouží, aby na něj nepršelo. Nezbylo-li vám místo na garáž, postavte mu alespoň přístřešek. Zastřešení automobilu CAR COVER je elegantním řešením, které vašemu vozu poskytne dostatek ochrany. Albixon je odborníkem nejen na výrobu bazénů, ale také na realizaci zastřešení různých typů. Ať už potřebujete zastřešit bazén, pergolu nebo střídačku na fotbalovém stadionu, obraťte se na skutečné profesionály.