28 března 2024

Kdy se vrhnout na plot

Máte-li malé děti, víte, že stejně důležité, jako je mít alespoň zhruba dokončené interiéry, jsou také úpravy kolem domu. Nejhorší, co může být, je dítě celé od bláta, které přiběhlo domů bez holín, protože je nechalo v jedné z kaluží. Jakmile už začnete pracovat na podkladu pod dlažbu a máte kolem domů alespoň štěrk, je všechno hned veselejší. Samozřejmě každý chce mít krásný dům a výstavní zahradu co nejdřív, na druhou stranu nemá smysl příliš spěchat, tím si spíš uškodíte. Je dobré si předem rozmyslet, co chcete dělat, co je k tomu potřeba a co je dobré udělat předtím a naopak co nechat na potom. Vyhnete se tak zbytečnému předělávání. Ovšemže to bude chtít také plot. Jenže jaký vybrat?

Plot z betonu na míru

 

Potřebujete plot, za kterým vás sousedi neuvidí? Nebo je pro vás důležitější vzhled plotu? Někdy se podaří spojit obojí a mít ochranný a zároveň estetický plot. Takovým je betonový plot, který si můžete sami nakonfigurovat na Betonoveploty.net. Betonové ploty jsou na první pohled celistvé ploty složené z plotových sloupků a dílců zasunutých mezi sloupky. Výška plotu je variabilní, stejně jako tvar zakončení. Vybírat můžete hned z několika designových provedení plotových desek i sloupků, volitelná je také barva oplocení. Díky vysoce kvalitnímu betonu, ze kterého jsou ploty vyrobeny, se pochlubí vysokou odolností vůči klimatickým i mechanickým vlivům, mají dlouhou životnost, a co je vůbec nejlepší, jsou absolutně bezúdržbové.

 

Montáž betonového plotu je poměrně rychlá záležitost, pokud ji necháte na profesionálech. Nejprve zaměří polohu sloupků, vykopou základy a usadí sloupky. Potom mezi sloupky zasadí plotové desky a plot je na světě. Z betonového plotu lze udělat také zahradní domek, pergolu a ze zbytků třeba okrasné truhlíky. Tak neváhejte a vyberte si i vy váš betonový plot, který bude chránit a zároveň zdobit váš dům.